mclv.jouwweb.nl
Home » Reacties

Reacties

Gerie
2 maanden geleden

via deze weg wil ik ook iedereen bedanken voor de prachtige bos bloemen die ik heb mogen ontvangen uit handen van de voorzitter, ze staan op een mooie plek in de kamer, zodat ik ze elke keer kan bekijken hahahaha, heb toch effe niets anders te doen

Willy de Boer
2 maanden geleden

Beste leden en bestuur.
Hier bij wil ik jullie Hartelijk bedanken voor de prachtige bos bloemen
die ik via onze voorzitter heb ontvangen, zo'n waardering doet me goed . Mijn herstel gaat de goede kant weer op,hopelijk tot spoedig
weer zien.
met hartelijke groet,
Willy

benno
3 maanden geleden

ik heb nog 2 tanktassen voor de liefhebber

Benno Kleine Schaars
5 maanden geleden

de route voor aanstaande zondag 6 augustus is niet voorgereden, maar we maken er weer een leuke dag van

Gerie
6 maanden geleden

weer terug van het motorweekend van de club! we kijken er altijd lang naar uit maar het is ook altijd zo weer voorbij helaas.
Deze keer met de poezenbus mee geweest en heb een heerlijk dag gehad.
's avonds lekker op terras met een wijntje wat wil een mens nog meer.....behalve dan dat ik graag weer zelf zou kunnen rijden ;-((

benno
een jaar geleden

Naam *:
Johan Leurink
E-mailadres *:
jotaleurink@kpnmail.nl
Bericht *:
Beste motorvrienden,

Namens de redactie van Moto73 ben ik op zoek naar motorrijders die een bijzonder moment met, op of rond hun motor hebben meegemaakt of voor wie de weg naar de aanschaf van een (droom)motor een heel bijzondere is geweest. Geen alledaagse verhalen en belevenissen derhalve, maar een moment dat mede bepalend is geweest voor (de rest van) hun leven, op het netvlies en in hun ziel staat gebrand en dus nooit meer van de grote schijf in onze hersenpan worden gewist. Er zijn ongetwijfeld leden van jullie die er voor in aanmerking komen en het leuk vinden om er over te vertellen. Die leden zoeken wij voor de rubriek ‘Het Moment’, die elke twee weken in Moto73 moet verschijnen. Vraag hen s.v.p. en breng ze met mij in contact. Vast reuze bedankt.
Vriendelijke groet

Johan Leurink
Mail: jotaleurink@kpnmail.nl
06-23605677

Gerie en Benno
een jaar geleden

Vandaag weer teruggekomen van onze toer door zuid engeland..de kustweg was een verschrikking, in elk dorp stond je in de file voor een rotonde of stoplicht pffffffffffffffff maar de terugweg wat hoger door zuid engeland was heel mooi. Land's end was een vreselijke toeristische attractie en viel ons zwaar tegen..totaal 2000 km gereden.

Willem
een jaar geleden

Zondag 7 augustus een hele mooie rit gehad voor gereden door Gesinus .
Grootte stukken waren volgens mij onbekend terrein voor Loenen vooruit.
Voor diegene die niet mee is geweest: jullie hebben wat gemist

Gerie
2 jaar geleden

Het motorweekend zit er weer op! Wat een heerlijk weekend: mooi weer (alleen heen en terug een beetje regen gehad) mooie route op zaterdag en veel lol gehad...dit was weer een ouderwets gezellig weekend en zo heerlijk relaxed, bedankt iedereen.....

benno
2 jaar geleden

uitnodiging

Beste Brothers & Sisters,
Op zaterdag 4 juni 2016 organiseren wij de 5e editie van het motorevenement “Mtc-Free Birds Zeeland Tour” in Oost-Souburg. Deze jubileum editie willen we natuurlijk met iedereen, maar vooral met vrienden en bekenden vieren.
Daarom wil ik u namens het bestuur van Mtc-Free Birds van harte uitnodigen om op 4 juni 2016 ons motorevenement bij te wonen.
De Mtc-Free Birds Zeeland Tour is een jaarlijks terugkerend motorevenement en wordt gehouden in de Karolingenburcht te Oost-Souburg. Het evenement bestaat uit een groepsmotortour van 100km door het prachtige Zeeuwse landschap, een bikermarkt van ruim 20 marktkramen en de hele dag door livemuziek van 4 bands. Dit jaar hebben we als mainband ‘Rebelstar’ (rockband) geselecteerd, welke na de tour hun optreden zal geven. Uiteraard hebben we met roodgloeiende barbecues en bar ook aan de inwendige mens gedacht.
Het evenement bezoeken is gratis, echter voor deelname aan de motortour vragen we een kleine vergoeding: Riders €10,- pp en voor passagiers €5,- pp. Bij inschrijving ontvangt u een bakje koffie/thee en een heerlijke Zeeuwse Bolus en tijdens de stop/pauze onderweg is er voor iedereen een blikje fris beschikbaar.
Locatie: Karolingenbaan, Oost-Souburg.
Tijden: Inschrijven tourrit: 10:30 – 12:45 uur.
Rideout: 13:00 uur.
Terugkomst via Kanaalstraat: 16:00 uur
Optredens live bands: 11:00 – 12:30 uur Resolve.
13:00 – 14:00 uur Crosswise.
14:30 – 15:30 uur Appendix.
16:00 – 18:00 uur Rebelstar.
Het evenement duurt uiterlijk tot 20:00 uur.

We zien u graag op ons evenement op 4 juni te Oost-Souburg,

Met vriendelijke groeten,
Namens het team Mtc-Free Birds Zeeland Tour

Reactie plaatsen